View Single Post
Old 26 Jul 2008, 15:23   #59
bill_the_butcher
Veteran

bill_the_butcher

Un film solid, cu o scena majora de actiune, pe care daca o pui cap la cap din trailere, o deslusesti.

Majoritatea scenelor de actiune sunt realizate in stilul celor din Heat: mai multa substanta decat actiune.
Cred ca s-a creat prea multa tevatura pe seama mortii lui Heath Ledger, iar peste noapte filmul asta a devenit cel mai bun film al tuturor timpurilor iar Heath Ledger, un actor model. Nu este cazul.

The Dark Knight este un film ok, cu multe plusuri si unele minusuri.
La plusuri as incadra personajele, imaginea, scenariul si ironia. De ce ironie? Veti vedea, nu vreau sa stric scene din film. Nu detaliez pentru ca n-are rost.

As dori sa mai spun ca Joker este o combinatie intre Bill the Butcher (nu intamplator am dorit sa scriu despre filmula asta), si orice alt rau-facator de pe lumea asta, poate putin din Tyler Durden, dar strict in privinta ''materialismului'' cu care priveste lucrurile.

Aaron Eckhart e ok, constant, la fel ca Gary Oldman, Michael Caine sau Morgan Freeman.
Punctul forte al filmului este Christian Bale, in rolul lui Bruce Wayne, nu Batman. Batman a fost mai mereu gay, din puctul de vedere.

In schimb, Maggie Gyllenhaal are un rol mediocru, e si uratzica, dar toate acestea sunt compensate de punctul culminant al filmului, la care ea are o contributie de 50%.

De soundtrack nu pot spune prea multe, pt ca nu l-am remarcat in mod deosebit.

Cam atat. Daca ar fi sa-i dau o nota, i-as da 8.