View Single Post
Old 24 Jul 2008, 16:26   #41
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
Un film de o rapiditate mai rar intalnita. Actiunea se petrece atat de repede si de intens incat daca nu esti atent 3-4 secunde pierzi mult, nu exagerez. Folosirea exploziilor, accidentelor, confruntarilor corp la corp, acele actiuni desprinse parca dintr-un James Bond al anului 2100 pe care le face Batman sunt extrem de realiste si intense. Desi in trailere s-a insistat pe modul in care joaca Heath, pot spune cu mana pe inima ca toti actorii au intrat in rolurile din TDK perfect, cu o singura mica exceptie, domnisoara Gyllenhaal, care ori asa a vrut Nolan sa joace (ca o fufa proasta) ori mai bine nu a stiut. Asta a fost singura mea nemultumire, in rest, repet, actiunea este superba! Povestea are situatii de cotitura destul de multe si foarte bine gandite, Joker-ul este demential de nebun si de amuzant in acelasi timp, naiba stie cum a facut Heath. In concluzie: 2h si 30min care zboara mai repede decat Batman cand se arunca de pe cladire (nu e spoiler ca e si in trailer secventa)...si apropo de Batman iata ce a spus si Ch.Bale legat de personajul sau: "Batman doesn't actually have any superpowers. He just has (alter ego) Bruce Wayne's wealth - although that is a certain type of power!". Ma gandesc ca poate unii tot nu au inteles treaba asta...

Va spun sincer ca nu mi-a convenit sa-l vad fara sa dau bani asa ca in seara asta la 20:30 la HM ma duc sa-l mai vad o data pentru ca filmul merita toti banii!

Legat de pozitia sa pe imdb (locul 1): E bine intr-un fel ca in sfarsit a fost doborat The Godfather pentru ca daca nu ar fi fost TDK ce-l care sa-i ia locul chiar nu vad ce alt film ar fi putut, iar Nasul ar fi ramas ca o legenda acolo in varf...cred ca o varianta mai buna ar fi sa existe clasamente pe decenii...si niciodata sa nu se mai faca unul "All-time", e aproape imposibil de comparat intre anii 70 si prezent.

Enjoy the movie!
E.Floares is offline   Reply With Quote sendpm.gif