View Single Post
Old 18 Jul 2008, 23:47   #1
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
"The Dark Knight"

Chiar nu mai exista subiectul acesta pe undeva pe forum pe aici?
Ma bucur ca am onoarea sa-l deschid eu...pai TDK e doar la cateva zile de Romania...dar in alte tari precum Singapore si SUA deja s-a facut remarcat pe deplin...spun "pe deplin" pentru ca oricum era deja asteptat in urma campaniei mai mult sau mai putin fericita facuta axandu-se mai mult pe Joker...dar acum au putut vedea si filmul in intregime iar parerea multora a ramas aceiasi: BESTIAL!...poate un cuvant prea bombastic...dar macar de data asta...merge.

Prima ecranizare publica a lui TDK a avut loc in Singapore...datorita fusului orar...dar pe IMDb.com votarea filmului a inceput abia dupa ecranizarea din SUA (vorbesc de avanpremiere)...eram treaz undeva pe la 5 dimineata si am intrat pe site...si TDK era pe locul 4 in top 250 IMDb...dar se pare ca nu s-a oprit aici...la ora asta The Dark Knight se situeaza pe locul 3: User Rating: 9.6/10 (7,041 votes)
Top 250: #3 http://www.imdb.com/title/tt0468569/
Ideea e ca nu stiu daca o sa ramana acolo...de fapt e clar ca ofticosii vor sari cu voturi de 1...cum de altfel se si observa pana acum...cam 100 si ceva au votat cu cea mai josnica nota...or fi regizorii invidiosi?...sau doar niste persoane anti-blockbustere...am vazut ca se poarta...anti-manele, anti-emo...si mai nou asta cu anti-blockbustere...alea 100 de voturi de 1 nu cred ca au venit de la persoane care au vazut filmul...ca daca se duceau sa-l vada mai ales in perioada asta de inceput e clar ca erau atrasi foarte mult...deci...ofticosi si ciudati exista peste tot...si Jokerul e unul dintre ei...dar de el ne place

Vizionare placuta!
E.Floares is offline   Reply With Quote sendpm.gif