Da, Nae Caranfil e fiul lui Tudor Caranfil. Chiar tânär nu mai prea e, are aproape 48 de ani. Am fost colegi de meditatii, admitere, armatä si facultate. Filmele lui sunt pe departe cele mai bune din perioada 1990-2005, si cu toate cä ultimul,
"Restul e täcere", desi foarte bun si el, e comparativ sub ele, stä cu titluri depline aläturi de generatia nouä.
Daneliuc a murit o datä cu
"Iacob". De la Revolutie încoace, e un non-cineast. (Oricum, ar fi exclus sä mai lucreze cu Tora - care mi-e prietenä si, în perioada divortului, ajunsese sä facä tratament pentru nervi.)
Rodica Tapalagä e una din marile noastre actrite, da - singura valoare a acelui
"Sistemul nervos".
Dupä
"Balanta", Pintilie a lucrat sustinut, dar tot mai isterico-amatoricesc, pânä la insuportabil... O fulguratie mai acceptabilä a fost
"O varä de neuitat".
Ciulei a renuntat la cinema dupä
"Pädurea spânzuratilor" - dar, slavä Domnului, a continuat sustinut cu teatrul, si la noi, si-n State.
Chat room-uri mai existä si acum, dar nu mai sunt populare... Poti arunca o privire, ca sä vezi cum functioneazä, la
www.chatropolis.com - dar te previn: din 2001, când îl vizitam (si era de interes general), si pânä acum, a devenit un site de chat 100% sexual, populat numai de obsedati si perversi; nici nu mai intru, e o pierdere de vreme; deci, nu te implica, uitä-te doar cum aratä layout-ul, care-i tehnica de chat, etc... Interesant e si
www.habbohotel.com - dar e atipic: complicat, plin de animatii, si folosit preponderent de copii. N-am mai fost într-un chat-room de vreo sapte ani, nu mai sunt ce erau cândva...
Nu stiu exact la ce te referi apropo de mess si profil. Folosim programele messenger (yahoo, MSN, ICQ), ca sä discutäm câte ceva live, în timp real. Si chiar dacä programul e scris în englezä, vorbim în ce limbä vrea muschii nostri (chiar si în rusä, arabä, chinezä, se poate, dacä-ti instalezi fonturile).
In fine, pentru toate actualizärile cultural-informative cärora le simti nevoia (de pildä: filmografia lui cutare, sau a lui cutare), AICI gäsesti majoritatea datelor importante. Site-ul principal are fisele majoritätii cineastilor români (în continuä updatare), iar forumul geme si el de date (cu un Search/Cautare, ajungi la ele destul de comod). Ii mai gäsesti si pe
www.imdb.com