Thread: "Kung Fu Panda"
View Single Post
Old 08 Jul 2008, 11:40   #2
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Iar nu citesc ce ati scris mai sus,ca sa nu ma influentati.
Printre toate genurile de filme preferate(fie psihologic,biografic,horror,etc) am o slabiciune pentru animatie si fantasy de calitate.Pentru ca asta ar trebui sa fie filmul,nu doar sa ne ofere raspunsuri sau chiar intrebari,ci sa ne faca sa visam cu ochii deschisi.

Bre,mie mi-a placut "Kung-fu Panda asta".De ce? Pentru ca am ras la el.Nu pot spune ca Jim Carrey a facut mare lucru in filmul cu elefantul care vorbeste cu microbii,dar Jack Black s-a straduit.Schifu ,Dustin Hoffman era chiar un maestru scortos si tipicar(se spune ca e greu sa lucrezi cu Dustin pe platourile de filmare) asadar,rolul i se cam potriveste.Si daca mai punem la socoteala ca a raspandit(chitibusar batran si libidinos,o spun cu simpatie) zvonul ca Angelina s-a dat la el,povestea e de inteles.
Jackie Chan n-a facut mare lucru,cred ca era maimuta aia care s-a miscat si ea p-acolo,a topait de vreo doua ori..Mi se pare cam bizar,dar ma rog,Jackie Chan nu trebuie subestimat,ar trebui sa-l exploateze astia cat se mai poate si nu se senilizeaza de tot,omul e un inspirat,se inspira din filmul mut,din orice..
Lucy Liu pe care momentan o vad mai sexy la trup decat Angelina cred ca a avut si ea o replica p-acolo,Angelina bineinteles tigroaica dura etc,cand or sa inteleaga astia ca ne-am saturat de stereotipul Jolie-cea-dura si -cool,altceva nu mai stie sa joace? Are...sase copii,for God's sake! sa joace si ea niste roluri variate.
Mi-a placut ca am ras,nu mai stiu de ce,asa ca trebuie sa-l revad,daca ma intelegeti.Cand voi avea timp.
Nu conteaza cat de bine sau nu ,a fost facut,cat s-a investit,conteaza daca pe mine filmul respectiv ma face sa rad sau sa plang,sa mor de frica sau sa ma gandesc cel putin doua ore la situatia aia dupa ce s-a terminat...
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif