View Single Post
Old 20 Jun 2008, 19:27   #2
rocky
Veteran

rocky

Nu stiam asta cu cnc-ul. Pe bune, chiar crede cineva ca ingerul necesar a rulat "cu succes" la hbo? sau nu conteaza daca nu se uita nimeni, trebuie bifat?
Suna cam ca vechile sticle si borcane si musetel, nu conta ca le cumparai, in tabel erai bifat ca ai contribuit. Nasol, ce sa zic.
Ce ma deranjeaza pe mine e ca tinerii s-au luptat o tira, apoi si-au strecurat chestii pentru ei in regulament, apoi s-au divizat, apoi au devenit ca si cei vechi, doar ca ei cred ca "asa e in economia de piata, trebuie sa te strecori oricum pe oriunde si sa faci obrazul gros".

Din pacate, nici macar nu cred ca e neaparat vorba de ce spui tu, draga sergiu puiu. E strict chestie de prietenii si de mila si de sila si de interes, uneori combinate, nu cred ca e la vreunul cazul sa fie doar una, clara.
Am zapat si eu peste ingerul necesar si era ceva.... halucinant. la fel am dat si peste altele. Pe de alta parte, se intimpla fenomenul ciudat ca, daca vezi un lucru iar si iar fie si din intimplare incepi sa te obisnuiesti cu el si la un moment dat nu ti se mai pare chiar asa infect ca la inceput.
Deci, daca vrei la hbo, imprieteneste-te cu oamenii de acolo. Punct. Sint niste oameni ca oricare altii, unul singur il stiu ca e toba tobei de film, dar si el are dreptul la subiectivitatile lui, si nici macar nu cred ca hotaraste el ce filme se cumpara. De regula, cred ca se discuta la nivel directorial, iar directori la hbo au fost ingineri, neveste de soti si altii asemenea.
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif