Thread: Scurtmetraje
View Single Post
Old 12 Jun 2008, 21:08   #13
rocky
Veteran

rocky

Vorbeste cu prigoana, poate el o sa simta ca e si asta o zona in ascesiune. Ca vorba aia, a mai avut el intuitii si altadata. Ca vad ca altii nu misca deloc. Cineva trebuie sa faca odata si filme pentru public, cineva in afara de sergiu nicolaescu, fireste.
Despre scurt metraje, va spun si eu parerea mea: eu nu m-as duce in oras sa vad doar scurt metraje. Cred ca menirea lor este exclusiv cea de carte de vizita pentru creatorii implicati, in primul rind regizor, apoi actori, apoi operator, apoi scenarist, probabil in ordinea asta, asa functioneaza mintea oamenilor. Nu le poti imputa, e chestie psihologic determinata.
Asta cu "hai sa vedem scurt metraje" mi se pare o fitza, care va trece curind, ca multe altele. Locul lor e la festivaluri, unde au menirea de a atrage producatori si a demonstra calitatile celor implicati, apoi cel mult la tv, pe un canal ca hbo. Daca nimeresti citeodata cite un scurt metraj, poate ca te uiti, dar nu programatic, si nu iti notezi in ghidul tv, sa nu scap scurtul asta, in nici un caz. Sa nu exageram.
Sau lumea vrea sa vada un scurt dupa ce omul a devenit mare smecher si vrea sa vada daca i se vedea "talentul" sau "geniul" de cind era mic sau necunoscut.
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif