Pitbull, informatori au fost, informatori sunt încã, felicitãri, vãd cã eºti mai eficient decât îþi este reputaþia! Ti pup!
Partea bunã e cã poate cu ocazia asta o sã citesc ºi eu legile acelea privitoare la Net, le-am printat acum vreo 2 ani, ºi cred cã ar fi timpul sã aflu ce ºi cât au dreptul unii sã dea pe Net despre tine.
În încheiere o sã fiu iar fatã rea ºi-am sã te arãt cu deºtu' dupã cum ºi meriþi, ce listã de IP-uri dragule?! Dacã ar fi fost diferite chiar nu þi-ai fi dat seama cã cã sunt eu! E la mintea cocoºului cã oricâte IDuri aº avea pe acest site, unde folosesc doar PCul de-acasã pt a le accesa în "registrele" tale figurazã un sigur IP!

Oricum, eu mã amuz întotdeauna verificându-l, sau poate cã programele/ site-urile prin care-o fac sunt prea slabe, întotdeauna mã "vãd" la Bucureºti.
Grecule, scuze, dar iar nu te citii în întregime, însã afirmaþia cu radiaþiile din Cernavodã mã fãcu sã-þi mai scad 20 de puncte din IQ. Când aci va exista nivel-de radiaþii în afara Centralei nici mãcar idioþii_din Timiºoara nu_ vor_fi ok, crede-mã.