Thread: Cannes 2008
View Single Post
Old 27 May 2008, 14:55   #116
klein
Guru

klein

Originally Posted by Once...:
Forecast (sau previziune) e cand spui despre cutare film ca va castiga, nu cand spui despre cutare film ca merita mai mult ca alt cutare film sa castige.
cum ziceam... pentru unele din aceste filme am eu niste aprioriuri: Blindness, Clint, Wenders, 24 city, garrel, din motivele pe care le-am precizat mai sus: adica nu mi-au placut precedentele lor creatii. din acest motiv am facut niste afirmatii, evident partinitoare, dar nu facem toti la fel? pana la proba contrarie, eu nu pot sa sufar filme lui Jia Zhang Ke. Iarasi, ultimele filme ale lui Eastwood nu mi-au placut, si citind in stanga si-n dreapta pareri despre "the exchange"(care culmea, au fost foarte bune), vazand si cateva imagini, care aratau cam prea mult a film de Oscar, nu as fi vrut sa i se dea lui La Palme. si tot asa...
pana la urma, mi-am dat si eu cu parerea pe un forum care nu are nici un impact asupra societatii. m-am bagat si eu in seama, daca vrei, dar uite ca nu am fost chiar asa pe langa placa, puteam sa fac o selectie mult mai aleatorie. Macar, in felul meu, am o logica. evident ca nu ma pot lupta cu voi, care ati vazut filmele, dar dupa ce o sa le vad, voi confirma sau nu, aceste prime pareri.
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif