View Single Post
Old 23 May 2008, 12:54   #777
Cristi Weed
Guru

Cristi Weed

Din pacate .... ultimul film pe care l-am vizionat ( cel putin am incercat , pentru ca nu am avut vointa sa-l termin ) a fost : "I am Omega" .

A fost ceva in gen "I am Legend" , dar cu muuuuuuuuuuuuuuuuuult sub el !

Jocul actorilor a fost o porcarie totala , sunetul nu mai zic , iar regizarea de cacao !

Rolul principal este interpretat de Marc Dacascos ... penibil ! Nici nu se compara felul in care joaca MD cu jocul actoricesc al lui WIll Smith !

Povestea filmului este de-a dreptul fenomenala , incepe prost , se termina prost ! La fel ca si in I am Legend ii moare copilul si sotia , acesta ramane singur incercand sa isi alunge sentimentul de singuratate vorbind cu un mort pus pe post de vanzator intr-un magazin ( ) sau cinand alaturi de un manechin ( care era barbat ... cam gay faza ). In fine , se tot bate el cu morti , pana intr-o dimineata cand la poarta apar niste inshi care il roaga sa mearga in nush ce canal sa omoare zombi si sa salveze o tipa ... de aici nu e greu de dedus : mor aia , el se lupta cu toti zmeii aia , o salveaza pe tipa si fur-gaseshte o masina de 2 ori mai bengoasa decat aia pe care o avea . ( oau ce inovator a fost regizorul )

In concluzie ... "I am Omega" e o porcarie de film !
Cristi Weed is offline   Reply With Quote sendpm.gif