atat mio fratello cat si la graine sunt f. bune (desi istorie face doar al doilea
am vazut si eu tot aseara mio fratello la Studio si de-abia astept sa apara in cinematografe (la sf. lui iulie), ca sa-l mai vad o data. Dupa ce am iesit de la film ma tot intrebam cum de-am putut sa lipsesc anul trecut la Venetia de la Nessuna qualita agli eroi, alt film construit pe umerii lui Elio Germano, acest "pusti" (acum are 27 de ani) fara de care Mio fratello ar fi fost imposibil: chiar daca razi incontinuu la giumbuslucurile lui, gravitatea maturizarii personajului este nestirbita de jocul lui atent-bezmetic, care clar nu vine din indicatiile unui regizor
Foarte bun scenariul si perfect credibila reinvierea unei perioade zbuciumate din istoria Italiei, redusa la scara micii familii Benassi sau la a comunitatii din Latina. Schimbarea de ton vine poate o idee prea tarziu (de unde si senzatia de excesiva lejeritate amintita de klein), dar completeaza perfect destinul familiei si-al energicului Accio. Frumos
intrebare: n-a fost nimeni dezamagit de "improvizatia regizata" din "Podul de flori"?