View Single Post
Old 15 May 2008, 19:40   #1493
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Nici eu nu o mai suport pe Dragomara. E indaratnica ca un cacat dupa care trebuie sa tragi apa de mai multe ori. M-am plictisit de parerile ei de domnita maltratata si m-am convins inca de la primele mesaje ca este cea mai mare impostoare de pe aceste meleaguri cinemagice. Panseuri literare de crasma urbana, apeluri toxic de mieroase si ipocrite la decenta(venind de la cea mai nesimtita forumista) si insulte care se viseaza subtile cand nu sunt decat jalnice e tot ce ne va oferi vreodata.
Singura modalitate prin care ai putea sa ma convingi ca nu am dreptate ar fi o disparitie subita de pe acest forum (cel mai frumos dar pe care ai putea sa mi-l faci). In loc sa-mi raspunzi pe privat sau aici cu o alta pata grafica scarboasa, mai bine taci. Singurul progres de care esti capabila este acela de a deveni previzibila dupa ce ai fost invizibila. Nici macar nu sunt sigur ca este vreo evolutie. Eventuala ta replica pot sa mi-o imaginez fara prea mult travaliu intelectual. Daca un palpait de licurici(altceva mai magulitor nu cred ca voi scrie despre ce(?) ai tu de spus) care se crede stea te ajuta sa treci peste anumite frustrari, asta nu ma intereseaza. Esti sub toti semidoctii pentru ca aia au macar o mobilitate ce le permite sa interpreteze si alte arii si unii dintre ei mai sunt vizitati din timp in timp si de regrete. Ma indoiesc ca in filistinismul tau e loc de asa ceva.
thequietsurfer is offline   Reply With Quote sendpm.gif