Originally Posted by klein:
ma intreb daca nu cumva ai pus semnele de punctuatie gresit, ca nu inteleg de ce ti s-a parut prost facut ala israelian, sau de kkt cel american. de ce nu ti-a placut povestea lui penn? mie mi s-a parut cel mai misto din scurturi: surprinzator, emotionant, frumos realizat. am descoperit la sean penn o sensibilitate pe care nu i-o banuiam. cel israelian era cel cu atentatul, nu? poate ca nu a fost cel mai inspirat subiect, sau poate ca mesajul e ambiguu, dar e super bine facut. Ceea ce nu pot sa spun despre el egiptean. zici ca e cel mai putin subtil? da, dar nu numai atat. E si cel mai de kkt si cel mai prost facut, cel mai deplasat antiamerican si cel mai megalo si cel mai bazic-tezist.
|
klein:
la sean penn: subiectul mi s-a parut 'cautat' si oarecum melodramatic. adica inteleg sa nu faci vreo referire directa la tragedie (cum e in cel japonez) sau sa faci referiri in ricoseu (cum e la Lelouch, la inceputul segmentului) dar faza cu florile la sean penn mi s-a parut trasa de par, si cum ziceam, prea cautata, si deci, not believable (for me). Si chiar imi pare ireverentios sa te referi atat de tangential la tragedie, aproape deloc, asta mai ales pentru ca batranul respectiv locuieste la NEW YORK! come on, nu se poate sa traiesti ACOLO si acest lucru sa te afecteze doar prin florile din glastra!! asta se poate intampla in iran, israel, etc, dar nu la NY.
cel israelian: mesajul nu mi s-a parut ambiguu: o tragedie atat de comuna la Ierusalim se pierde datorita lui 9/11. Mi se pare un pic cam meschin sa gandesti asa, dar in fine. M-a deranjat ff tare ca in spatele reporterei de tv se plimbau mereu aceleasi personaje: fata cu rotile, omul cu camasa portocalie, politista, etc. De ce aceleasi??? isi imagina cineva ca datorita agitatiei generale nu o sa remarc ca sunt aceeasi figuranti?? Cea mai puzzling e fata cu rotile, pe care am vazut-o de cel putin zece ori! pai daca e atentat, de ce sa tot dai ture pe rotile la locul atentatului?
o intrebare: ce ai inteles din cel japonez? ca eu mai nimic.
tailgunner: my ever lasting loyalty... :love: