Thread: "Iron Man"
View Single Post
Old 14 May 2008, 19:39   #11
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
9/10. Oooh da...nimic nu se compara cu un fotoliu confortabil, un ecran mare, cel mai bun sunet si numai 3 spectatori intr-o sala :lol: . Da, il vazui la cinema si e singurul mod de a vedea filmul, doar daca ai acasa un sistem baban 5.1 cu un ecran cat se poate de mare (preferabil proiector) si daca da, volumul cat mai la maxim. Cat despre film...e unul dintre cele mai bune, mai complete, mai distractive filme inspirate din benzi desenate si pe asta il pun alaturi de Spider-Man 2, Sin City, Batman Begins (cu care, cred eu, ca se aseamana cel mai mult - ambii protagonisti joaca rolul unei persoane foarte bogate care ajung sa lupte pentru o cauza justa si tot asa) si probabil ca ar mai fi unu sau doua dar anyway...e pro-american, e anti-razboi, e cool, e extrem de distractiv (ajuta factorii de mai sus) iar Robert Downey Jr. a fost alegerea perfecta si cum sa nu iti placa, roman fiind :lol: , sa vezi un tip intr-un costum din aur si titan de culoarea galbena si rosie zburand fara efort pe cerul albastru...mm, ma face sa ma simt caldut in interior. Da, stiu ca n-are nicio legatura, aberam si eu. Acum, hai, mergeti de vedeti filmul, daca nu ati facut-o deja...eu inca imi scot gustul intens de comercial bine facut din gura.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif