Biciuirea Rozei din ”Inimã de þigan” a fost lider de audienþã
7 mai 2008
Episodul din ”Inimã de þigan”, difuzat ACASÃ, marþi, 6 mai a fost lider de audienþã pe intervalul sãu orar, pe cele mai importante trei segmente de populaþie. În acest episod telespectatorii au urmãrit cu sufletul la gurã cum Roza (Nicoleta Luciu) a fost biciutã în ºatrã pentru cã i-a fãcut de ruºine pe soþul ei, Codruþ (Denis ªtefan) ºi pe ambele familii de þigani.
Conform datelor furnizate de Gfk România, marþi, 6 mai, în rândul femeilor cu vârste curprinse între 15 ºi 49 de ani, în intervalul orar 20.28-22.09, ACASÃ a fost lider de audienþã cu telenovela ”Inimã de þigan” înregistrând o medie de 10.8 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 28.7%. Vârful de audienþã pe acest target a fost de 13.1 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 32.2% ºi a fost înregistrat în minutul 21.43.
ACASÃ a fost lider de audienþã pe 6 mai ºi în rândul persoanelor de toate vârstele din mediul urban. Între orele 20.28-22.09, ”Inimã de þigan” a fost pe primul loc în topul audienþelor cu o medie de 10.7 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 24.9%. Vârful de audienþã a fost atins în minutul 21.56 ºi a fost de 13.4 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 28.7%, aceste cifre reprezentând cele aproximativ 1.525.000 de persoane din mediul urban care au urmãrit ”Inimã de þigan” în acel moment.
Tot pe 6 mai, telenovela ”Inimã de þigan” a fost preferatã ºi de persoanele cu vârste cuprinse între 18 ºi 49 de ani din mediul urban, ea clasându-se ºi aici pe primul loc. In intervalul orar 20.28-22.09, ACASÃ a fost lider de audienþã cu o medie de 9.4 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 26.5% ºi a avut un vârf de audienþã de 12.0 puncte de rating ºi o cotã de piaþã de 30.7%, atins în minutul 21.50.
Nicoleta Luciu a declarat cã a avut emoþii pentru ca aceastã scenã sã iasã foarte bine întrucât ea era extrem de importantã în cadrul poveºtii: ”A fost o secvenþã foarte grea, încãrcatã emoþional mai mult decît tot ce am jucat pînã acum. Am plâns mult, nu am crezut cã pot sã o fac atât de credibil de faþã cu toatã ºatra, dar m-a ajutat ºi starea celor din jur ºi ei fiind foarte implicaþi. Sunt mulþumitã de cum a ieºit, chiar a fost o secvenþã trasã din prima, care nu a mai necesitat duble”, povesteºte Nicoleta Luciu.
|