Who the fukc is Salman Khan ? Are vro 26 de pagini de comenturi la sectiunea voi despre actori/regizori.Iata numai unul dintre ele :
Quote:
|
buna salman khan eu sunt ionela . Sunt o fetita de 11 ani .Urmaresc toate filmele cu tine de la varsta de 6 ani .Am plans cand nu ma lasa tata sau mama sa ma uit la filmul cu tine marugam de ei si ii imploram sa ma lase . TOT TIMPUL CAND TE VEDEAM LA TELEVIZOR IN FILMELE INDIENE SAU PE CALCULATOR INCEPEAM SA PLING.Mam uitat la toate filmele indiene cu tine si miau placut toate iti enumar cateva filme care miau placut nu te voi uita niciodata te voi iubi mereu luky love guru si atat nu imi mai aduc amint sunt multe care LEAM vazut cu tine .Sunt o fana de a ta si tata la fel . El se uita de mic la filme indiene dar cand e obosit nu se uita dar ii povestesc eu .eu ii povestesc colegelor de tine dar nu le pasa dar mie imi pasa de tine salman khan .Esti un bun actor si un barbat bun si cumsecade asa imi imaginez eu . AS VREA SA AM MULTE POSTERE CU TINE DAR NU AM NICI UNUL.Dar in schimb am poze cu tine pe telefon de pe calculator .Nu cred ca ai 43 de an deoarece eu credeam ca ai 26 de ai .AS VREA SA VI LA NOI IN TARA SA TE VADA TOATA LUMEA SI AS VREA SA VI LA MINE ACASA SA STAM DE VORBA , veni la mine acasa sa imi canti ceva orce hai in brasov pe fundatura harmanului nr 10 in triaj vino ca te astept cu multa prietenie adica ca amici dar vino cat mai repede cat esti tanar pliz iti dau timp sa vi pana pe data de 1.07.2008 te astept vino ca daca nu vi voi strange bani la pusculita si can voi avea 4 milioane ii voi spune si lui mama si lui tata sa scoata bani din banca si voi merge in india si voi da anunturi in ziar ca sa te gaseasca ma tin de promisune dar sper ca sa vi tu pliz pliz pliz pliz pliz si sa vi cu familia si cu postere multe te astept cu drag ionele te pup dulce si te astept !!!!!!!!!!!!!!!! APOSTU IONELA ELENA TE PUP DULCE !!!!!!!!!!!!!
|