View Single Post
Old 02 May 2008, 11:52   #81
Once...
Junior

Once...

Pe de alta parte, Scorsese are cele mai multe. Nu-mi explic "insuccesul" lui Coppola. Or fi vazut oamenii Youth..., si-or fi zis sa-l taxeze in consecinta.

Mai departe, dle SDB, pentru ca sunt propunerile dv, mi-ar placea sa stiu cate Forman, Altman, Pekinpah, Fuller, Lumet, Lubitch, Huston (si altii, mentionati la absente notabile de-a lungul thread-ului) ati vazut.

E aceeasi chestiune ca la pollul cu seriile horror, unde intra bine mersi mizeria popcornist/bolnava si lipsita de valoare estetica Saw dar lipseste trilogia esentiala a lui Larry Cohen, It's Alive! - stiu ca nu aici se discuta despre asta, era doar un exemplu.

Nu ma pricep la jocuri video, deloc. Si nici la BD-uri. Prin urmare, o sa trag doua poluri - Cele mai bune JV si Cele mai bune BD - si-o sa treec acolom stil brainstorming, tot ce mi-a trecut pe la ureche de-a lungul anilor. probabil ca as fi asediat cu reprosuri... Dar daca mai bine de-atat nu ma pricep, ce pot sa fac?!

Concluzia ar fi ca un subiect atat de bogat precum calitatea regizorilor americani nu poate fi redus la 10 pozitii, care nici macar nu sunt (partial) completate pe criterii 100% valorice, ci pe cele de notorietate.
Once... is offline   Reply With Quote sendpm.gif