Simplu: orice citat se încadreazä între urmätoarele coduri:
[quote="Cutäricä" ]
[/quote ]
(ATENTIE: înaintea parantezei drepte finale NU e blanc! L-am pus doar ca sä las codul vizibil - altfel, devenea functional si nu-i mai vedeai compozitia. La vel de evident, în loc de Cutäricä va fi scris numele userului citat)
Asadar, poti selecta si copia toate fragmentele cärora vrei sä le räspunzi punctual, încadrându-l pe fiecare între aceste coduri, si räspunzându-i imediat. (Poti experimenta autoverificându-te cu "Previzualizeazä".)
La obiect: nu, n-a fost scäpare. Spielberg s-a plafonat, a ajuns sä se repete, ba chiar sä facä greseli cu nemiluita. Nu mai are prospetimea si creativitatea din anii '70-'80. Oricum, contributia lui de ordin general se situeazä în zona mestesugului, nu a artei cinematografice, ca a celor zece de sus, si a multora dintre cei revendicati pe bunä dreptate de alti useri, pentru cä n-au încäput în poll.
Altfel, regret sincer cä gusturile si cultura mea cinematograficä te dezamägesc - dar, ce sä-i faci...? De-aici de la Cocârlatii-de-jos, unde-s sef de post si väd doar ce se mai îndurä sä punä noaptea pe player Gutä Bomfaier de la P.N.G., si nu pot citi decât cronicile lui Grid Modorcea din "Tricolorul" si pe-ale lui C.T.P. din "Gândul", e cam greu sä tii pasul cu capitala. Dar îti promit cu umiläciune c-o sä-mi dau toatä silinta.
|