View Single Post
Old 30 Apr 2008, 11:40   #1100
marx
Guru

marx

Originally Posted by herbert:
nu trebuia sa reproduci aici "spiritul" articolelor publicate in "Ziua" lui Sorin Rosca Stanescu - informator al securitatii (a recunoscut chiar el) si diversionist dovedit...
de unde reiese ca am "reprodus" din ziua? am citat f clar sursele: "Autopsia unei lovituri de stat" (1991) de Radu Portocala si (de)pozitia lui Tudor Octavian.
si n-am naivitati de genul sa-i cred pe cei "insemnati" care-si poarta razboaiele pe fatza, condotieri-condeieri gen rosca-stanescu sau tatulici.

o poveste cu talc spune ca Hrusciov a fost sfatuit sa faca ceva pt a salva credibilitatea sistemului. "Ce?", intreaba el. Sa ne asociem cu opozitia la putere. "Nu exista opozitie". Nu exista, dar putem sa o cream, ii raspunde sfetnicul de taina.

si asa, si-n Romania, s-a format un grup dizident cu voie de la zei: Petre Roman, Liikeanu, Catrinel si Andrei Plesu, Anca si Mihai Oroveanu (care actualmente e director la MNAC - cel mai stupid muzeu pe care l-am vazut), Magda Carneci (in prezent director ICR Paris) si Mircea Dinescu.
well, dupa '89, fiecare a primit cate o sinecura buna de ros.

si precum se vede, marii dreptaci si aparatori ai idealurilor libere/liberale: gedeseii, patapievicii, liikenii, tru-istii, domnu' plesu in persoana si alti hurezeni, cu spate glorios de anticomunisti si dizidenti fanatici au devenit miei si aplaudaci la toate nazbatiile, ca de copil precoce, ale marinelului base. de ce tace protipendada 'telectuala? pt ca asta ii e rolul. punct.
Quote:
faptul ca il numesti "Liikeanu" pe Gabriel Liiceanu, asa cum faceau cei de la "Ziua", te descalifica...
nu ziua l-a etikat prima data asa, ci CTP, la inceputul anilor '90, intr-un articol raspuns la celebra tema bufona "Apel catre lichele" semnat kiar de Liikeanu.
so, Mihaies si Liikeanu sunt de fapt pitbullii care sar sa muste pe cei care ar ameninta credibilitatea grupului de dreapta ( vezi cazul Liikeanu vs Mona Musca si Mihaies vs R. Portocala), iar despre caracterul lui liikeanu nimeni nu mai are dubii, cognomenul i se potriveste perfect.
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif