View Single Post
Old 29 Apr 2008, 20:56   #696
jeleu
Guru

jeleu

Send a message via Yahoo to jeleu
Blade Runner: The Final Cut

Vazut ieri, tarziu in noapte, eram usor "off". N-am vazut diferente majore, singura chestie notabila e ca schimba linia de dialog a capitanului, astfel incat sa nu mai existe un replicant in plus.
Pe de alta parte, digitally remastered, filmul arata (si se aude) excelent.
In continuare o capodopera dar imi pare rau ca, de dragul unui gimmick de scenariu sau unui tribut adus noir-ului, deckard este ceea ce urmareste.
asa, ridley scott aproape si-a taiat craca si a sacrificat drama principala. roy batty ce-si obtine umanitatea versus deckard ce si-o pierde.

Blow

M-am cam plictisit de toate filmele cu traficanti ce se plimba pe clopotul lui Gauss, realizand acest rise & fall. Am vazut destule si mai bune (Scarface, American Gangster) si mai proaste (Empire, Paid in Full). Iar dupa Cocaine Cowboys ma asteptam la o privire ceva mai detaliata.
Filmul nu e rau, un perpetuum mobile in ton cu buna scoala americana, trece extrem de repede. dar na, opereaza doar la suprafata.

Street Kings

Nici nu se aproprie de acel "Training Day" la care aspira. Forest Whitaker aproape ca face rolul lui Denzel in filmul mai sus mentionat. "McGuffin"-ul este penibil. Pe la final, cand se serveau discursurile, m-a apucat rasul, iar la ultimul cadru deja nu mai puteam. Pacat de ce a fost pana atunci.