vad ca imi folosesti expresiile cu entuziasm, dar nu ma mai deranjeaza, de asta sunt aici, sa te educ si stiu ca sunt idolu' tau si toata viata ti-ai dorit sa semeni cu mine.
iar te prind ca esti prost nemotivat. pentru cultura ta incerta iti spun
totusi ca anusul contra naturii nu e in cur, bai, "I don't read books", de aceea ii zice contra naturii, destul de logic de altfel. nu mai folosi expresii in care te-n curci, lasa-te de prosteala, chiar daca ti se asorteaza cu ochii, e gaga s-o etalezi de fiecare data la display.
ce coprofagii faci cu utuburile, ramane intre voi, nu ma farmeca.
si acum bai "there's no sunshine where he's gone" am si io o curiozitate sa te interoghez, asa, ca intre pretenari, ca dupa ce te-am facut posta esti ca haremu' meu pentru mine si simt nevoia sa te protejez. am auzit ca voi, astia, muncitorii cu sfincteru' , care incarcati la buci, aveti imaginatie, sau macar fantezii umede, da' tu canci, prostu clasei. ia fa-ti tu autocritica, ca pe tine cum de te-au rascopt asa nefericit ca esti plat ca platfusu' si nu reusesti sa scrii fara meditatii, mai ales ca sustii din gura ca mazgalesti foaia in reviste de gospodine sa te alipesti de-o chenzina, ca te taie la ramazan, si ai incropit cum necum si o brosura si vo doua pliante.