hahaHA!
uite k s-a gasit, domne, cinva sa raspunda la intrebarea pusa d mine in cronik -
la misto!! :w00t: k n-ai sesizat ironia, nu ma surprinde; c m-ar surprinde este k
altcinva (decit tov marx) sa fi luat d bune kestiile d la finalu cronicii (ult paragraf)...
bah taticu, SINT LA MISTO, intelegi?? as in: serj crede k a facut un film 'mare', noi stim k nu-i asha, da-i cintam in struna ducind pdv-u lui la paroxism ('film filozofic'), adik (fiind vba dspr serj) la absurd.
offf, greu cind n-ai simtu umorului (kre e in general direct proportional cu inteligenta

)
alta kestie d coma p kre mi-o 'explik' tov marx - aia cu butoiul pistolului; cik ar fi legata d 'haosu' specific ruletei rusesti... ai lasa-ma! nu ma-nnebuni!! si eu, kre credeam k la ruleta e k la sah :w00t: deci puiule, hai sa t iau babeste, k vad k intelegi mai greu: ruleta = joc d noroc, adik hazard, adik (ai ghicit?) = haos. clar? (las k exista si niste baieti destepti kre joak & cistiga la jocurile astea pt k - s pare - au invatat regulile hazardului... sa nu n complikm, totusi)
apoi, c zic eu acolo in fraza? k povestea 's invirte k butoiul unui pistol' p mai multe planuri temporale (anii 40, 60, 78 ); kestia cu 'nu mai stii in cine nimereste glontu' era TOT la misto, in sensu k (ducind, iarasi, rationamentu la absurd) un glont tras in 40 poate nimeri in... 60... sau 78! got it? dk e vba dspr 'haos', el nu s refera - aici - la ruleta, ci la haosu din mintea regizorului/scenarist...
ps cit dspr 'interpretarea' 1,2,3-ului vs 3,2,1-ului... WOW! asta l intrece p toate... eu nu m-as fi
hazard-at sa gasesc o explicatie logik - da uite k unii nu s jeneaza :lol: :lol: