Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 23 Apr 2008, 22:22   #297
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Originally Posted by Alex Leo Serban:
iti recomand editorialu meu din 'elle', kre apare in mai: e p ac tema & citez si un prof d la harvard kre a scris o carte dspr fericire (inutil sa-ti mai spun, ideile lui sint FIX ideile mele!)... in general eu nu citesc mult, pt k in cartile cele mai bune gasesc ideile mele - c rost ar mai avea??

Ehh... nu citesc reviste de femei, nu am cunoscut ever mai mare pierdere de timp ca ele, ºi revistele lor, e sãrbãtoare când apuc sã citesc Dilemateca ºi Psihologia - nici ele prea departe de acele reviste de femei, da' totuºi altceva. Eu obiºuiam sã citesc mult, ºi asta nu a pãrut nicicând sã-mi consume timpul, darmite sã mi-l umple. Nu ºtiu ce se întâmplã cu timpul meu, pe ce mã strãdui sã le fac mai repede pe toate, pe ce par cã nu se mai terminã ºi sunt ºi mai ocupatã ºi mai obositã, iar eficienþa e aproape nulã. Parcã am uitat sã respir, ºi parcã doar trupul meu se miºcã, mintea ºi spiritul meu fiind capitive într-un spaþiu care nu înþelege agitaþia din afarã lor.

Ieri mi-am pierdut 3 ore pe http://filmref.com/directors/directors.html, un site recomandat de cineva de pe-aci. M-a apucat depresia înþelegând cã e un talmeº-balmeº în ceea ce vãd, am realizat cã acel site nu mã va ajuta prea mult. Am deschis totuºi DC++ ºi-am început sã descarc Akira Kurosawa - dupã care a venit furtuna ºi s-a dus dracu totul.
Dragomara is offline   sendpm.gif