Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 23 Apr 2008, 04:43   #264
djinjis
Guru

djinjis

"Eeee, fir-ai tu al draku de psihopat cum ma in taratze tu pe mine sa ma mance porcu' sa chem Armata sa te puna pe scaunu' electric! IP-u' bah, IP-u' zice multe...nea Florin a iesit el la pensie la veseli dar e om si baga in vana si a lucrat in Armata Romana si e ruda mai indepartata cu mine si cu maimuta dar e un om de cacaracter ce imediat poate da un telefon la niste bieti hackeri. Deci, nu stiu caca, ma intelegi dar ar cam fi timpul sa-ti faci griji, eu in locul tau mi-as face."

am zambit copios. zi-i la nea florica s-o dea mai incet cu secarica ca face cu ficatu'.

"IP-u' bah, IP-u' zice multe" -nus' cum dai cu capul cioc da tot in cur nimeresti. sa aud fraiere carele esti fraier ce zice ip-ul? macar ceva? orice? nimic? eh...

"a lucrat in Armata Romana" noroc ca ai precizat, dupa nume il credeam din legiunea straina... vin si eu cu unchiu-mio cu Panzer-ul.

"crek nu ma cunoaste nene, nu stie cine sunt eu. " poti sa-mi spui nenea,
da' esti fix p*la.

"Nobles obliji" tu din care te mai tragi, din imparatu' sau din regele? si la ce prestatii neplatite te obliga?

"Ma duc sa ma sterg la cur ca ma cacai pe mine de la atata ras." corect:
te-ai sters la cur dupa care te-ai kakat pe tine si ai ras.

"Vezi ca pot sa fiu mai ca tine" nu baiete, nu poti...

cu "go" te-ai descurcat da la "trust-me" n-a mai tinut figura. schade.

"Asta Neuptolem decide, ma mai gandesc, desi s-ar putea sa fie adevarat."
"Acum, v-ati invatat, Neuptolem face treburile murdare"

imbecilu' vb despre el la persoana a treia, semn de retard, s-a facut si un
episod seinfeld dupa un asemenea caz.

"Imaginati-va un neuron ce sta neclintit cu spada in mana in bataia vantului si alte flatulatii. neuronu se pregateste sa se loveasca cu sabia peste des'te. Atunci adversarul scoate p*** din pantaloni si incepe s-o balangane ranjind. Razboinicul luminii ramane stupefiat mai mult de lipsa de demnitate ce i-ar aduce-o o eventuala lovire a sa cu spada in adversar."

ce frazare, ce frazare...ce-ti mai face Zadarnicia de scenariu? din pre-productie a ajuns in post mortem? afiseaza-l si tu undeva sa ne distram si noi.

"Adversarul incepe sa chiuie si topaie prin jurul razboinicului balaganindu-si falusul nesatisfacut. Atunci razboinicul ii intoarce spatele si se apleaca acolo fara a mai privi in urma." dupa el venea potopu'

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   sendpm.gif