Originally Posted by Sugativa:
proasta p*la a fost la curu' lu ma-ta
|
Ba proasta pul.a ai avut tu la parnaie printre gingii...
Eeee, fir-ai tu al draku de psihopat cum ma intarati tu pe mine sa chem Armata sa te puna pe scaunu' electric! IP-u' bah, IP-u' zice multe...nea Florin a iesit el la pensie dar e om in vana si a lucrat in Armata Romana si e ruda mai indepartata cu mine dar e un om de caracter ce imediat poate da un telefon la niste baieti hackeri. Deci, nu stiu daca ma intelegi dar ar cam fi timpul sa-ti faci griji, eu in locul tau mi-as face.
Originally Posted by sugativa:
O Sugi en-gros la Regalu' Parazii Pulelor din Arizona.
Originally Posted by gingis:
Pai sa ma fu.t in ei de rromi imputiti si mafioti de pe tat intinsu' romanicii! Si ma sterg la nas asa flegmatic si arogant cand spun asta.
Asta :lol: crek nu ma cunoaste nene, nu stie cine sunt eu. :lol:
Nobles obliji cocares, pe onoarea mea de laiete imbecilizat daca tu nu esti un ca.cat cretin. Mucles!
Oferi-i-as un buchet de urzici lu' consoarta-ta direct in piz.da. Iesi draku' afara de pe forum, iesi odata, go! GO!
---
Eu crek StefanDo se amuza cel mai mult, si mai ales de pe urma feedbackurilor la adresa lu' Gingis. Ma duc sa ma sterg la cur ca ma cacai pe mine de la atata ras.
---
Vezi ca pot sa fiu mai psihopat ca tine si asta e minimul de straduinta, trust-me!
Acum,
GO!