Originally Posted by Dragomara:
Hai cã iar am râs la faza cu "bãtãuºii civilizaþi"
|
Ce nu intelegi? Cum sa te combati cu el pe forum cand la fiecare mesaj el repliceste - scuzati fortarea:
"rimelul tau, poponar, te fut, esti gay, sugi pula samd." ca pe maidan si intalnit la toti smekerii care cred ca daca s-a nimerit la nastere sa aibe orice altceva in pantaloni in afara de vagin, ei cred ca sunt barbati si fut cu pula lor mapamondul de la rasarit la apus si de la braniste la coinice, mai da-l in conacu' masii ca m-am saturat de d-astia, ii intalnesti tot timpul in trenuri si gari, se caca pe ei cand adorm si imput totu'...vad ca nimeni nu-i gaseste de petrecanie...chemati draku un terminator din viitor sa-l termine pe psihopatu' asta pisalog traumatizat de probabilitatea stiintifica si considerabila ca la nastere sa se fi nascut cu o pizdulice frumos dichisita menita sa gazduiasca toate pulele de pe terra.
Bah aurolacule, baga draku la scafarlie o chestie: "orice gaura e facuta sa treaca ceva prin ea dar nu orice pula poate fi numita pula." Acum fugi grabis la fosta pretenara pierduta in fata unuia mai bun si benocleaza la rimelu' ei si intreab-o daca pula ta a fost motivu' parasirii.
Nu-mi mai replica "inteligent", stai si freaca-ti neuronii aia inainte de a te apuca sa freci altceva apoi freaca orice altceva dar fara a mai intra pe forumul asta, nu te vrea nimeni.