View Single Post
Old 21 Apr 2008, 07:51   #375
Pashpix
Guru

Pashpix

Un thriller erotic pentru Anamaria Marinca

Recent au inceput filmarile la lungmetrajul de doua ore pentru televiziune "Sleep with me", ecranizare realizata pentru canalul britanic ITV1 si scrisa de Andrew Davies. Alaturi de actrita din "4, 3, 2" joaca Adrian Lester si Jodhi May.

Cei doi ii interpreteaza pe Richard Carter si Lelia Phillips, ale caror vieti sint date peste cap de o straina cu aparente intentii bune, pe numele ei Sylvie Lavigne (Anamaria Marinca).

Desi e cunoscut in special pentru scenariul filmelor din seria Bridget Jones, Andrew Davies este detinatorul mai multor premii BAFTA (si al unui Emmy) pentru scenariile de mini-serii TV.

El a realizat adaptari ale celebrelor "Bleak House", "Doctor Jivago" sau "Othello". La rindul ei, Marinca are un BAFTA in palmares pentru rolul din mini-seria "Sex Traffic".

"E visul oricarui scriitor ca Andrew Davies sa ii adapteze romanul. Chiar daca e faimos pentru ca insereaza un element erotic in adaptarile lui, iata ca aceasta e o proza in care nu are nevoie s-o faca!", a declarat autoarea best-seller-ului, Joanna Briscoe, citata de Metro.co.uk, adaugind ca "nu mi-a venit sa cred cind am auzit ca Andrew era interesat sa imi adapteze romanul (...). Sint incintata ca i s-a cerut asta si de-abia astept sa asist la filmari. Poate fi recompensa mea pentru toate orele pe care le-am petrecut scriind la British Library". (Cotidianul)
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif