Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 20 Apr 2008, 12:02   #253
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Hai cã iar am râs la faza cu "bãtãuºii civilizaþi", ºi cea despre "contribuþiile pozitive", dupã care mi-am zis "ãsta da exemplu de comunicare, trebuie sã te cobori la mintea ºi sã foloseºti modul de exprimare, ale celui cu care vrei sã comunici (în cazul de faþã se va citi "pe care vrei sã-l înjuri").

Nu-l cunosc pe tipul pe care vreþi sã-l bannaþi, însã din ce-am citit numai pe ultima paginã am înþeles cã omul nu vorbeºte singur, ºi cã existã mult mai mulþi vinovaþii de acele aberaþii de contribuþii negative (LOL - trebuie sã-mi fac o bazã de date cu expresii "celebre", cine ºtie peste 50 de ani poate o sã o scot la licitaþie!) vinovaþi care ar trebui ºi ei traºi la rãspundere, dacã am vrea sã dãm un exemplu, dar cum noi aci suntem doar niºte mici dictatori care ne tot urcãm la deal de ceva decenii muntele de frustrãri, vom face ceea ce vrem, ceea cea de cele mai multe ori face ca toate "contribuþiile alea pozitive" (LOL again!) sã fie iremediabil distruse de toate manifestprile ilogice, imorale, insensibile ºi autentic idioate care credem noi cã ar trebui sã schimbãm ordinea NEFIREASCÃ a lumii, în cazul nostru a forumului.

Pitbull - tu eºti însãºi definiþia ipocriziei. ªi nu ºtiu cum dracu se face, cã întotdeauna primii care arucã cu piatra sunt tocmai cei care ar trebui sã împiedice chestia asta, sau sã se alãture celui lovit. Mã rog, ºi iar ajungem în punctul mort numit "caracter"...

---
"Dilema" mea e urmãtoarea: "de ce unele femei de pe-aci ºi-au fãcut conturi cu nume de bãrbat? adicã ar trebui sã fim cu toþii/ toatele de acelaºi sex pentru a fi toleraþi, ºi eventual a încerca restul lumii sã ne înþeleagã ºi iubeascã aºa cum suntem?! (mã rog, deja visez când scriu asta). Hmm... ciudat ºi ilogic, dar atât de al dracului de omeneºte totuºi, nu?!
Dragomara is offline   sendpm.gif