Originally Posted by Mister Movie:
Originally Posted by Pitbull:
Nici eu n-as fi spus-o mai bine.
Hurezeanu e un gazetar bun, un analist politic competent, un om de o mare rectitudine moralä - da' pricepe cinema, cum pricep eu chimie organicä; aia la care-am luat media 2 într-a XII-a, trimestrul (tot) 2.
|
pitbull, cred ca putem gasi si in cazul tau si in cel al lui leo o gramada de domenii in care nu suntem priceputi. muzica ar fi unul. cred ca nici unul din noi n-are studii serioase si aprofundate de compozitie muzicala, si cred ca nici nu putem descifra o partitura. si totusi ascultam cu totii muzica si ne raportam la ea cu acel banal 'imi place' sau 'nu-mi place'. inseamna ca ar trebui sa nu mai ascultam muzica, doar pentru ca nu ne pricepem?
hurezeanu reactioneaza la fel cum reactionezi tu in cazul muzicii. ai ascultat vreodata edgard varese? nu cred. atunci de ce ii ceri cuiva cunostinte aprofundate de cinematografie, din moment ce si tu procedezi la fel atunci cand vine vorba de muzica?
|
dar nici eu, nici pitbull nu
scriem (sau, si mai rau, vbim la teveu) dspr muzik sau orikre alt domeniu unde nu avem o competenta recunoscuta!! DSPR asta este vba - adik dspr acei jurnalisti (vezi si - mai ales - ctp-ul) kre isi aroga competente d cunoscatori acolo unde sint, in cel mai bun caz, diletanti...
nimeni nu spune sa nu ai o parere; dar cind o faci publik, si mai ales ii dai girul media, expui o im-postura.
ps btw, e
edgar varese - nu 'edgard'!