Adicã nu mai postezi din cauza mea?!

Pentru cã am îndrãznit sã-mi afirm pãrerea, pentru cã ea nu se încadreazã în trend, pentru cã cine nu e cu tine e împotriva ta, sau pentru ce?!
Hai sã-þi zic cum vãd eu problema, aº fi vrut sã scriu asta pe topicul ãla al lui Pitbull, cel cu rezolvarea problemelor site-ului, dar presentimentul valurilor de ipocrize m-a readus rapid cu picioarele pe pãmânt.
Topicele astea îmi par fragile dãri de seamã, în care cel care le-a iniþiat nu face decât ºã-i rerererereafirme pãrerea pe zeci de pagini, de cele mai multe ori incapabil ºã-ºi susþinã opinia, el doar se tot repetã, dacã cineva va face imprudenþa sã afirme o pãrere diferitã, ceea ce se întâmplã adesea, se va ajunge la un duel verbal, în care invectivele sunt cele care iau locul judecãþilor de valoare. ªi culmea e cã nu e nevoie de 2 idioþi pentru aºa ceva, ajunge un intolerant. Încep a crede cã el este condiþia sine qua non a existenþei oricãrui topic.
Dacã stai bine sã te gândeºti, nu e nimic diferit de ceea ce se întâmplã-n viaþa realã, poate doar cã acolo e ceva mai multã decenþã ºi reþinere, afirmaþiile cu care nu eºti de-acord cântãresc mai puþin, poate pentru cã poþi sã priveºti în ochii persoanei cu care conversezi etc.
Singurele chestii utile mie aci au fost cronicile de film, ºi aici de departe preminantul este Pitbull.
Oricum, ceea ce-am citit/ trãit aici mi-a influenþat negativ plãcerea cu care vãd un film, adicã m-a obligat, oarecum, sã fiu atentã la aspecte care pentru mine nu au contat niciodatã. Nu ºtiu cum ar putea creºte, pentru mine, valoarea unui film dacã ºtiu cum ar fi trebuit filmatã cutare scenã, etc. ªtii, încep sã mã simt precum cofetarul acela care este incapabil sã savureze o prãjiturã pentru cã nu se poate abþine sã nu analizeze compoziþia blatului, crema nu are gustul pe care ºtia el cã tb sã-l aibã etc. ªi FILMUL este despre cu totul altceva, nu e nicidecum despre ce-a vrut regizorul X, scenaristul Y, actriþa Z sã spunã, tot la fel cum el nu e despre ceea ce tot încearcã sã ne convingã criticul de film, FILMUL e despre ceea ce simt eu acum, despre ceea ce-am sã-mi amintesc mâine, ºi sãptãmâna viitoare ºi peste 10 ani.