Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 14 Apr 2008, 15:52   #223
djinjis
Guru

djinjis

de2leo stirban/scarban/starvan

eu spun "incearca sa reciti aceiasi voma in fustitza aia roz plisata"
peste o sapt si ceva tu spui: "ps nu, nu am citit vomele indi-vidului d mai sus!"
vad ca le-ai citit, invatat pe de rost, ceea ce nu e o treaba asa prost gandita pentru un prost ca tine, si acum te dai talentat cu ele, dar nu fii atat de imbecil sa-mi returnezi mie propriile expresii. I say it here, it comes out there.

"ps nu, nu am citit vomele indi-vidului d mai sus!" interesanta aceasta afirmatie, venind din partea unuia care-si pandeste vecinii pe vizor. sa o examinam, dara. dubla negatie si semnul exclamarii la sfarsit. a simtit nevoia sa-si intareasca afirmatia de doua ori, pentru ca minte, bineinteles, dar nu asta e important, ma distreaza formularea, care arata
ca el raspundea unei intrebari. nefericitul asta vorbeste singur.
"o privesc cu un nedisimulat dispret..." ce rost are cuvantul nedisimulat aici, in afara de a arata faptul ca ai reusit sa-l memorezi?
nu te mai da cult ca nu te prinde, nedisimulata e doar prostia ta.

si acum, sa studiem pozitia ta. te-ai varat intr-o situatie unde esti limitat de zestrea genetica si de faptul ca nu ai libertate de manevra pentru ca ai, cica, o pozitie sociala. ce ti-ai imaginat tu oare ca o sa se intample, cand ai venit aici, o sa-mi las privirile in jos, sfielnic, sau be, o sa te iau de urechi, o sa te pun capra, si o sa ti-o trag de sa-ti sara pe urechi ca fantana arteziana? cam asa ceva http://www.youtube.com/watch?v=zGTVYmSaqG4 stay down...

" d la inaltimea staturii mele sociale" ba parvenitule, inaltimea staturii tale sociale ajunge fix pana la pula mea, asa ca puteti discuta fata in fata problemele specifice clasei.
"ne-am mai pricopsit cu un monomaniac..." , "e un caz disperat" cu toate acestea ai fost destul de prost sa-ti casti gura inspre mine. zmârc!

nepupitotinpulem

alt sinistrat mintal. intra pe site si vede mare pe perete: al doilea link = ban 3 zile. ce face el? mai intai, nu intelege, niciodata nu s-a avut cu matematica, apoi, oricum nu crede. sare intr-un tufis, il injura pe ala care s-a kakat intr-un loc cu asa vizibilitate redusa, creaza doua alter-ego-uri ceva mai feminine ca el dupa care se pune pe pandit. sta el ce sta, cand ce sa vezi, cine apare la drum de seara amirosand vesel in stanga si-n dreapta, sa-l gaseasca pe al' care a facut moale? unlikely (care probabil se face vinovat si de pocinogu' suferit anterior de nepupitotinpulem). bun, ajunge asta la boschetele obisnuit si slobozind un suspin neusurat inca, se pregateste sa-si indeplineasca scopu' care scuza mijloacele.
cu greu ne putem imagina moaca lui la privelistea lui nepupitotinpulem, in fusta mini si cu peruca blonda, suportand un miros vag familiar, sarind din tufe si facand: ham, ham. cre ca i-a inghetat vezica. nu stiu cum si-a platit nepupitotinpulem in natura fapta, dar sarmanul a stat pana la sase dimineata la colt, pandind in continuare pana cand intelegerea si-a fortat drumul in capul lui in ciuda atator vicisitudini... al doilea link = ban 3 zile. a doua zi, totul era curat, posturile disparute... nu si din amintirea noastra.

ce se mai poate adauga, ca amaratu' are un scenariu care se numeste "Zadarnicia" ??? natura e cea mai cruda dintre noi toti.

calatorule, daca in drumul tau vei da peste un flacau natang, bolborosind vorbe trunchiate cu un zambet tamp, nu-l lua in seama, e inofensiv, miluieste-l cu o moneda de 50 de bani, nu stie la ce foloseste dar ii place sa se joace cu ea si sa o tina in gura.

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   sendpm.gif