Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu
a fi in cuplu inseamna a da din tine (timpu tau, sentimentele tale etc) celui d lga tine... eu nu accept sa fac asta, sint mult prea egoist - si ma simt mult prea bine eu cu egoismu meu
plus k nu simt nevoia sa iubesc p cinva - such a waste of time!
cre k iubirea a fost inventata (si sper k nimeni nu s indoieste k a fost inventata! - adik nu e cva 'natural'...) k sa tina omu in sclavie: afectiv, intelectual, moral.
puah! :sick:
|
NU! Principalul nostru scop in viata este sa supravietuim. Al doilea scop in viata este sa ne inmultim.
De aici avem principalele noastre instincte (instinctele primare). Toata lumea le are fie ca el crede in ele sau nu.
Femeia are mai multa valoare de replicare : dorinta de a fi protejata, solduri largi, sani pentru alaptat, gandire intuitiv-emotionala etc. .
Barbatul are valoare de supravietuire mai mare : sistem muscular mai dezvoltat, gandire proeminent pe logica-matematica , dorinta da a proteja etc. .
Atractia fizica - pentru femeie: barbat inalt, puternic, brunet ;
- pentru barbat: femeie slaba, corpul in forma de amfora, blonda ;
In rest este o chestie de autoritate si indicatori de interes . Sa ne amintim , suntem inruditi cu maimutele, deci limbajul non verbal este asemanator. Presiunea sociala fiind mai mare asupra femeii va trebui sa iti dai seama dupa limbajul corpului daca te place sau nu.
De aici se naste un cuplu. Barbatul nu are ce are femeia iar femeia nu are ce are barbatul. Daca iti neglijezi aceste dorinte primare care se afla in fiecare dintre noi te vei simti prost si nici nu vei sti de ce!
Replicarea nu este decat o continuare a vietii. Daca nu ai urmasi e ca si cum ai pierde acest joc al vietii. Tot ceea ce facem in viata este pentru cele 2 scopuri primare.
"Daca nu poti atrage o femeie , esti prin definitie steril" .