View Single Post
Old 14 Apr 2008, 00:26   #8
illotempore2002
Guru

illotempore2002

da' asta nu mai e demult pe ecrane....l-am vazut asta iarna la patria....
nici nu am simtit ca a fost un film asa lung....anyway, mi-a placut tare.....ce ma amuza e ca imi tot vine sa zic despre filmul asta "filmul ala cu fra-su lui ben affleck"....si toata lumea care l-a vazut cam tot asa se exprima....e totally wrong, ca lui ben affleck ar ctrebui sa i se zica fra-su lui Cassey Affleck

Adica, ce-am vrut sa spun e ca acest Cassey Affleck mi se pare o revelatie in materie de actori. Duce in carca un rol greoi, apasator, pe alocuri odios, si acumulezi tu insuti, ca spectator, tensiunea pe care o are el de suportat si all the rest....

Despre Brad Pitt nu prea mai e nimic de zis.....are atata farmec, ca parca nici nu e nevoie sa mai joace, sa mai depuna un efort....si asta uneori are un revers negativ......ce nu mi-a placut, daca-mi aduc aminte (v-am spus, l-am vazut acu ceva luni) a fost ca nu mi s-a parut ca rolul i s-a potivit lui Brad Pitt.....figura prea dulce, angelica, trasaturile siropoase, vocea catifelata....neeeeh, deloc nu s-au pupat cu personajul.....
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif