Originally Posted by StefanDo:
Primele impresii:
Supravietuitorul are doua ore, cu cel putin 70 de minute mai mult decat ar trebui.
Videoclipuri extended cu Loredana Groza si Lucian Viziru (culmea, Viziru este dublat, adica face playback si in film).
Jucat execrabil.
Replici ridicole (Observatie: "E de ajuns o singura femeie ca sa se duca pe apa sambetei orice strategie", Raspuns: "Toujours la femme!", iar "celebra" "Putin cam sus. Am imbatranit" se reduce de fapt la "Putin cam sus")
Interpretari scremute (cel mai fals este George Mihaita)
Exterioarele filmate neglijent (cum cel putin o jumatate de ora se petrece in teatrul Odeon, cu intrari si iesiri ale personajelor, a fost greu sa se evite ING-ul din colt, sucursala a unui trust inexistent in 1978, plus bulevardele, cu masini de epoca insirate frumos pe trotuar, dar super jipane si mercedes-uri trecand fara nicio problema prin cadru)
Petr Falc dublat de Sergiu Nicolaescu: combinatia dintre fizicul cehului (f. bine distribuit) si vocea lui Nicolaescu la 80 de ani e halucinanta, unde mai pui ca sincronizarea buzelor si-a cuvintelor e nula.
Limba engleza vorbita in Supravietuitorul o intrece pe cea din Tinerete fara tinerete
|
:lol: excelent!! nu l-am vazut, dar m-a amuzat cum l-ai povestit. si imi imaginez totul.