Originally Posted by Pitbull:
Go on, go on, de mult pândim un motiv sä te bannäm. Hai, milostiveste-te si serveste-ni-l pe tavä! 
|
pitbull, o banare nu m-ar deranja foarte mult. n-am intrat pe forum sa-mi fac reclama sau sa ma aud (mai corect spus 'vad') de unul singur. urmaresc forumul inca de pe vremea aparitiei mdl-ului. discutiile s-au dus cu sabiile pe masa, asa ca nu m-am bagat. la vremea aceea erau foarte putine pareri contra, si 'recalcitrantii' erau eliminati repede. astazi lucrurile stau altfel. au aparut blogurile, si chiar au devenit la fel de eficiente. nu te-as invita pe blogul meu (blog cu o oarecare popularitate si cu o sectiune consistenta impotriva noului val), dar te pot invita chiar pe pamant sacru:
http://www.4months3weeksand2days.com/blog/index.php
ia sa vezi ce interesant e sa fluieri fix in catedrala! mai ales ca stiu sa fluier foarte politcos daca vreau. daca imi accepti invitatia sunt fericit, daca nu, sunt de doua ori fericit. lasand gluma la o parte, vad ca aparatorii noului val tind sa devina un fel de secta religioasa. ce e pe liternet la gura iuliei blaga e greu de descris. pana si alex vad ca s-a mai scapat la capitolul comunism. nu stiu exact cum si in ce fel a lucrat comunismul, dar vad ca la capitolul 'dusmani ai poporului' i-a reusit foarte bine.