View Single Post
Old 08 Apr 2008, 12:40   #48
marx
Guru

marx

Originally Posted by Alex Leo Serban:
gresit, tov marxist isteric: filmu este adevar 24 fotograme/secunda NU am spus-o eu, ci... altii (dk t dai asha destept, poate ghicesti si cine! :lol: )
este stiut ca mereu compilezi si ca n-ai afirmatii personale, dar nici macar nu stii sa interpretezi ceea ce citesti.

Quote:
p urma: 'prin definitie' inseamna - pur si simplu - k inclusiv filmu d fictiune s face CU adevar (asa cum s face cu oamenii vii, nu cu 'reprezentari' ale lor - k in literatura sau pictura)
jeez, ce orori debitezi. deci, un film de desene animate sau cu efecte speciale nu mai e film.
Quote:
filmu d fictiune s face cu acelasi material k si documentaru, doar modalitatile & scopurile difera...
difera si definitia lor, adica.... ce te faci ca nu intelegi?!

Quote:
restu 'obiectiilor' sint incercari silnice & kinuite d a forta semantik - vezi toata cazuistik leg d 'transferare' etc; eu n-am scris transfera, ci 'revendik'!
nu m-am legat neaparat de revendicare, ca transfer, dar ai spus ca PRIN DEFINITIE, ceva stabil este revendicat. cum? nu stii sa explici o idee?

Quote:
ps sincer, ma asteptam la (ink) o reactie isterik din partea indi-vidului; doar k - formulind astfel d 'reflectii' inepte & inculte d scolar retard - isi face un mare deserviciu (in caz k mai era nevoie )
tot nu ai clarificat ce e cu ADEVARUL si cu REALITATEA, de fapt nu ai clarificat nimic. doar te eskivezi cu niste afirmatii siropoase.
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif