Originally Posted by Pitbull:
Copilitä dulce si scumpä, cu regret trebuie sä recunosc cä spatiul unui topic, si al unei dupä-amieze, e absolut impropriu unei initieri în perceptia cinematograficä (dupä care urmeazä informarea... cultura... diversele specializäri... etc.). Totusi, un forum în ansamblul lui, pe pacursul câtorva ani, poate, dacä nu chiar sä facä minuni, mäcar sä-ti dea o mânä considerabilä de ajutor. Asa cä acum, o datä ce ne-ai descoperit, te invit sä rämâi aici si sä începi sä înveti. Initial, citeste cât mai mult, iar mai târziu, poti începe sä si postezi. Renuntä la arogantä, ignorantä, snobisme, aere semidocte si veleitäti de atotstiutoare, fii modestä, receptivä, constientä de propriile limite, si dornicä sä ti le depäsesti. Baftä!
|
Nu am nevoie de initiere de la cineva care nu ma cunoaste suficient... Nu am intentia sa epatez cum ai incercat sa o faci tu, dandu-mi exemplu pe Stendhal. In primul rand am curajul sa-mi spun numele si varsta (17 ani) si am curajul sa-mi exprim opinia clar si nemijlocit... Cu regret pentru tine si din fericire pentru mine, vizionez filme de la varsta d 5 ani. Nu stiu daca este mult sau putin, dar nu ma consider o ignoranta. Faptul ca am emis o opinie iar tu, cu vehementa, ai tinut sa ma tratezi instant cu aer de superioritate, nu mi se pare o dovada de maturitate si intelepciune... Este dreptul meu sa am o parere vizavi de acest film. Nu cred ca trebuie sa ma simt ca la scoala, chestionata de profesor navigand pe acest forum. Banuiesc ca nu este asta scopul... Mi se pare absolut penibil sa te comporti ca un "ultras" fata de cineva care are o opinie contrara. Si pentru ca tot vrei sa-mi dezvalui caracterul didactic al acestui forum, chiar te rog sa-mi aduci cateva argumente care sa sustina valoarea lui "432"....

Fara suparare....