View Single Post
Old 05 Apr 2008, 15:32   #279
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Andrei, mamä, e o mare bucurie cä te vedem aici, o micä tristete cä ceea ce te-a adus a fost un factor conflictual, dar din nou satisfactie, pentru cä s-a rezolvat. Iti multumesc si pentru SMS-ul de confirmare (azi-noapte, când am väzut "Andrei Gorzo", înregistrat cu data de azi, intrasem în alertä, sä nu fi fost vreo clonä morganaticä - stiam cä tu vizitezi de ani de zile forumul, dar färä sä participi).
Acu', cä tot veni vorba, sper sä-ti gäsesti timp ca, mäcar din când în când, sä activezi aläturi de noi. Tot cârcotesc unii apropo de nivelul discutiilor, de parcä noi, ästia care punem atâta suflet, timp si däruire aici (Proletar, Rocky, A.L.S., Marx, Airlight, Gloria, StefanDo, Klein, Mala, si încä multi altii, n-o sä însir tot pomelnicul acum), am fi niste bule de aer. O prezentä ca a ta ar fi cum nu se poate mai adecvatä, în contextul a ceea ce este, în fond, CineMagia.
Stiu cä, acum vreo trei ani, refuzai sä te manifesti, dezgustat de mitocänia, violenta de limbaj si nivelul rudimentar care fäceau präpädenie pe-aici. Slavä Domnului, lucrurile s-au schimbat, respectivii au fost trimisi la locul lor, iar CineMagia a devenit un forum mult mai civilizat si elevat. In genere, când mai apare câte-un mocofan, e pus la punct din scurt. Prin urmare, socot cä poti veni între noi cu inima deschisä.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif