View Single Post
Old 03 Apr 2008, 10:03   #15
Mister Movie
Junior

Mister Movie

sa gandeasca? iar intram in social. ok, sa intram in social. te inseli, imi pare rau ca o spun. din contra, publicul fuge TOCMAI pentru ca a inceput sa gandeasca. am sa incerc o teorie: comunismul ne-a invatat cu solutia-minune, presedintele-minune, parlamentul-minune, administratia-minune. adica sistemul-minune. intotdeauna EI sunt vinovati. EI, parlamentarii, primarii, medicii, popii, profesorii, sefii, inspectorii, politistii ei, ei si numai ei. NOI nu suntem vinovati. NOI n-avem nici o vina, am fi fost un popor ok, dar nu suntem din cauza LOR. 'mdl' este un film despre EI, o caricatura despre EI. publicul fuge tocmai pentru ca a inceput sa gandeasca, tocmai pentru ca isi da seama ca genul acesta de probleme ultra genrale se compun din mici probleme cu care ne confruntam cu totii, si ca generalizarea e o caricatura care nu rezolva nimic, ci doar alimenteaza solutia-minune. tocmai ca publicul s-a maturizat, tocmai ca publicul a inceput sa perceapa nuantele. din cauza asta fuge, pentru ca s-a saturat de generalizari, de revolutii pe ecran, adica de solutia-minune. da, 'mdl' e valabil ca film, dar vad ca tu pui in discutie si ratiunea, adica povestea aia care ne arunca in social, ne face sa interactionam unii cu altii si sa formam o societate.
Mister Movie is offline   Reply With Quote sendpm.gif