View Single Post
Old 01 Apr 2008, 23:50   #46
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Ah, era un link dublodoct al unei semicronici din care nu inteleg nimic al unui film de care aud prima data aruncat la bataie de ALS si derutat de tipzone printr-un avatar + alte micropoze halucinante si stresante apoi exploatat de klein cu ajutorul unui mesaj al carui continut ma depaseste. Ok, nu e de mine...si pt asta ar trebui banat un forumist?

Totusi, nu puteam sa nu-mi fac temele nitel: Love Songs - mare scrisu' sa se vada pana-n hat Amarastii de Sus sa sa cultive si ciobanii!- acu' vazurem dumnealui Neuptolem trailer - e un film ce cu siguranta ar trece neinsemnat prin mintea majoritatii si care daca ar strange in provincie 10 spectatori in saptamana aia, in care oricum ruleaza discret la intervale zgarcite, ar da lovitura, de aia el nici nu ajunge (mai ales in Cetatea Baniei lu' Mititelu'&Solomon Reload&Paris&Caiac&Cimino - smekeri insetati de M.U.E. - Ministerul Uniunii Elitelor).
Mai aflam si noi de un Christophe Honore, bine c-a scris Novo - asta pare dragutzel...cat despre Garrel e genu' de actor mult ravnit de femeile "prea destepte", pe o parte tasnind a intelectualism, pe de alta, imbibate de complexe adolescentine inca visand la printzu' calare pe inorog cu scuza intzeleapta ca purced inspre femeia independenta. Hai mai fetelor, nu va mai resemnati asa mioritic...inca mai puteti pune mana pe Brad Pitt, ce dk Angelina... :lol:

http://hspencer.free.fr/dotclear/images/amantsregu.jpg
De cine imi aminteste mie fotografia asta?

Cel putin le apreciez la randu-mi pe alea care nu-l sufara pe Cabral-Narosu'.

Aveti grija fetelor, maine-poimaine se intoarce Gingis/Sugativa si... :lol:

Pana atunci...

Dragi artisti...

Eu va doresc o conversatie placuta pana la una duzina, dar nu e frumos ce i-ati facut Dragomarei! :hmm:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif