Originally Posted by Alex Leo Serban:
DC, PT K VERDICTELE LUI COINCID CU ALE TALE?
|
Nu. Dimpotrivä. Asa ceva mi s-ar pärea plicticos si steril. (Iar tu STII cä, structural si temperamental, simt si gândesc asa. Foarte recent am avut o controversä pe tema asta - apropo de a avea mereu dreptate sau a mai si gresi uneori - pe care tu ai finalizat-o cu un echivalent al lui
"we agree to disagree", fäcând un rapel si la aspectul temperamentului.)
Apropo: despre
"Restul e täcere", e public faptul cä opiniile noastre nu coincid - el aduleazä, tu critici, eu stau la miljoc.
L-AS PREFERA APLIKT LA CINEMA CU 'C' MARE, NU LA TOT FELU D FILMULETE KRE IES IN RETEAUA CURENTA D DIFUZARE...
|
Cronicile despre alea i le ignor. Uneori i le citesc
en passant, alteori nici mäcar.
DEOCAMDATA (IMI PARE RAU), EU NU VAD DECIT IDIOSINCRAZII (VEZI RESPINGEREA FILMELOR LUI TARANTINO, VON TRIER ETC - SI, IN GENERAL, A TOT C INSEAMNA AVANGARDA SAU EXPERIMENT) SERVITE D UN GUST DESTUL D CONVENTIONAL.
|
Q.E.D.!!! Eu îi iubesc si admir pe Tarantino si Von Trier! Deci, îl laud si-l respect CU TOATE CA ne contrazicem în puncte importante!
KREVASAZIK MINIMALISMU E ASHA, UN FEL D 'BOALA A COPILARIEI' IN FILMU ROMANESC... FACETI FILME 'MARI', MAI BAIETI, K SA ZICEM SI NOI DSPR VOI K ATI 'CRESCUT', V-ATI 'MATURIZAT' - NU?
(...)
ASTA E UN FEL DE-A SPUNE K FILMELE LOR SINT D KKO, DAR FAPTU K AU IESIT P ECRANE A SERVIT K VIDANJOR...
|
Aici esti CHIAR über-chichiricios! Amândoi suntem filo-minimalisti, da' tu vrei ca opiniile noastre sä coincidä pânä la nivelul celor mai infime detalii si nuante! Dacä eu ajung pe alte cäi la aceleasi concluzii cu ale tale - gata, nu se pune!