View Single Post
Old 01 Apr 2008, 14:59   #238
rocky
Veteran

rocky

Si ca sa fie si mai limpede: eu nu am zis ca mie personal nu mi-a placut filmul, ci doar ca nu il gasesc a fi o capodopera. Atit.
Ii doresc lui cristi mungiu sa faca filme cit mai bune si sa aiba spectatori chiar si fara premii luate in avans, cred ca asta isi doreste orice cineast.

Problema filmelor minimaliste este ca ele sint cumva impotriva naturii, adica: e total aberant sa iti doresti sa faci bani din incasarile de cinema si sa inviti lumea in sali cu filme facute pentru a fi vazute acasa. Daca vrei filme pentru public, trebuie sa ii oferi filme cu bugete nepenibile. Altfel, nu va veni in veci. Dintre toate filmele romanesti, singurul pe care regret ca nu l-am vazut in sala e California dreamin', tocmai pentru ca nu e minimalist.

Asta e adevarul, noile noastre filme sint in majoritate posibil de gustat doar acasa, daca sint bune. Sint intimiste, perfecte pentru acasa.

Altfel, visam cai verzi pe pereti. O sa mai tina un pic, pina se plictiseste lumea de romania. Sa vedem dupa cu ce raminem. Daca raminem cu citeva sute de profesionisti, bravo noua, inseamna ca putem in fine incepe cu adevarat sa facem treaba.
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif