View Single Post
Old 01 Apr 2008, 13:02   #237
rocky
Veteran

rocky

Nu ne lipsesc meseriasii. Eu cunosc destui.
Doar ca nu sint bagati in seama, atita tot, sau si mai rau, se da cu pietre in ei din principiu, fiindca stiu meserie si nu se dau neaparat artisti, ca sa le poti lauda cu surle si trimbite ezitarile stilistice sau de alte naturi drept atuuri si semne clare ca ai in fata marea arta. Ei nu isi permit sa greseasca, fiindca din asta traiesc sau nu sint genul care sa se minta singuri in fatza.
Cel mai meserias scenarist roman este carafil.
Cel mai meserias regizor roman este radu muntean.
Cel mai meserias regizor roman in lucrul cu actorii este cristi puiu (insa calitatile sale de meserias in film nu se opresc aici).
Cel mai meserias la scris, in sensul ca iti vinde orice ar scrie, oricum ar fi, este razvan radulescu.
Cel mai meserias actor.... aici sint o tona.
Cel mai meserias critic prin atitudine este gorzo.
Cel mai meserias cronicar, prin acuratete si analiza la obiect a filmului, de il vezi in fata cu toate elementele lui si stii cit a iesit si cit nu, este pitbull.
Si lista continua pe toate domeniile din film.
Si altii sint in curs de a deveni meseriasi si incearca sa iti explice ca atitudinea asta destul de snoaba nu are cum sa faca bine nimanui.

Iar pe iulia blaga o rog public sa se gindeasca de trei ori inainte de a face afirmatii precum cea reprodusa mai sus. Asa si eu pot sa spun ca toti cei care afirma ca cei carora nu le-a placut filmul lui mungiu fiindca ar fi comunisti sint niste oameni care judeca simplist, si nu ma intereseaza opinia lor.
Am reprodus mai sus reactii autentice de spectatori foarte diferiti. Oricine are voie sa aiba orice atitudine fata un produs artistic, fata de un salam, fata de un om. Este opinia sa si este dreptul sau de a exprima. Iar daca o face si civilizat, asa cum cred ca am facut-o eu, bravo lui.
Nu va e frica de incolonarea asta spre zeificarea unui film sau a unui om? Mie da.
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif