View Single Post
Old 29 Mar 2008, 10:16   #176
rocky
Veteran

rocky

Si eu cred ca minimalismul e o moda care face rau pe termen lung, asa ca sper ca laureatii sa incerce treptat sa faca si filme mai scumpe, tot ei trebuie sa dea tonul.

Daca vrem public in sala, trebuie sa ii dam filme cu scenografie, costume si replici, povesti si personaje care sa il atraga. Cu interioare de bloc filmate asa cum sint, cu sau fara termopane, tare mi-e ca vorbim degeaba.

Nu trebuie decit citeva elemente, fiindca talente care sa faca toate astea exista si se vor mai naste: respect intre membrii breslei (e un domeniu care sufera crunt, nu stiu daca exista macar 20 de persoane din industrie care sa se respecte sincer), dragoste pentru public si respect pentru inteligenta lui si bani. La toate aceste capitole mai trebuie lucrat, dar fara toate patru nu se poate.
De-aia a avut si va avea nae succes la public, pentru ca scrie si face filme pentru niste oameni pe care ii trateaza de la egal la egal.

Spuneti-mi si mie care stiti: pina cind mai e filmul lui nae in bucuresti? Dar in tara?
rocky is offline   Reply With Quote sendpm.gif