28 Mar 2008, 16:34
|
|
Banned
|
http://www.rompres.ro/selectii.php?c=10&q=Actori%20amatori
Felicitãri, dragul meu!!! :love: :love: :love: :love:
Þine-o tot aºa!
-------------------------------------------
Asta e ºtirea care mi-a salvat ziua asta atât de grea. Am regretat pentru a mia oarã cã am schimbat setãrile la radio ºi-am lãsat sã intre ºi ºtirie România Cultural de la ora 7 am. Nu mi-am putut crede urechilor cã George Pruteanu a murit asearã.
M-am tot gândit la controversa noastrã despre scrierea corectã a lui "site" / "sait", dupã el. Am regretat fiecare secundã din acea searã care ar fi putut decurge cu totul altfel dacã unul dintre noi doi ar fi cedat. În sufletul meu ºtiu cã eu am fost cea care a cedat în faþa "complimentelor" absolut gratuite, dar totuºi nu ºtiu de ce mã simt ACUM dracu, ºi de ce nu l-am bãgat în p... mã-sii de site/ sait ºi nu i-am zis omului cât de mult îl admir în ciuda firii lui rebele, sau poate tocmai de-aia! Am fost deprimatã toatã ziua ºi-am tot povestit colegilor mei despre el, despre controversa noastrã, riscând cele mai tembele comentarii "bine þi-a spus F. cã o sã dai numai peste psihopaþi pe Net, dar tu nu te potoleºti niciodatã".
Îmi pare nespus de rãu cã amintirea mea despre George Pruteanu va fi mereu legatã de o controversã copilãreascã, cã nu am putut, nu am ºtiut, nu am vrut sã spun din start "da domnule, e NUMAI ca tine!".
------------------------------------------
Sper ca asta sã-mi fie învãþãturã de minte! (nu cã aº fi avut nevoie... )
|
|
|