View Single Post
Old 28 Mar 2008, 16:32   #175
djinjis
Guru

djinjis

Cand deodata bum si fass
Sa te prapadesti de ras...

1.Pentru animalu care n-a avut de suferit, inca... Nepupitotin... si-a prezentat jegurile, pentru care cateva mesaje mai tarziu isi face si autocritica de altfel, pe un ton plangacios si neputincios, dandu-se inspirat de tanti gloria care am inteles ca ar fi ceva elemet de factor de decizie, doamne fereste, pe aici pe aceste meleaguri. astfel de display pupincurist imi trezeste neconditionat repulsia. dupa ce-si afiseaza nulitatea/nuditatea o asorteaza cu un tzoscait zgomotos pe preaonorata buca. poate tu, mut de admiratie ai avut o tresarire de invidie, pentru ingeniozitatea procedeului, poate pe acolo, printre bulgaroi cu ceafa groasa si grecotei cu nas subtire, asta o fi calitate si maronel e un fel de porecla pentru elevu' fruntas. vezi ca tot dand din cap in ritm cu turma s-ar putea sa remarci intr-un tarziu ca nu e drob de sare ala pe care dai cu limba. nu te cunosc si nici nu ma intereseaza, doar in treacat mai adaug ca redmen imi aduce cu obstinatie aminte de bancu ala cu maimuta cu curu rosu. O stamba fara rost de altfel.

2. "Acum, ca am dat idei, care sunteti motivati puteti ascute lama. Mie mi-e lene sa ma duc acum noaptea pana in padure sa dezgrop tomahawk-ul"

e distractiv cum se tot indeamna astia unii pe altii, doar doar... Get your Balls out of your wife's purse.

3.Nu uita Cinemagia. Cand vine vorba de filme!
Nu uita Cinemagia. sugereaza ca ai putea sa uiti de ea, chiar cu multa usurinta, neh? clever. Cand vine vorba de filme! credeam ca prefixul a clarificat deja aspectul asta. how low, can you go? jaaalniiiic.

p.s. "Nu stiu daca e nevoie de slogan, d eun marketing DA, sau o publicitate agresiva. Eu recomand sa mariti tirajul revistei CineMagia, si scadeti din pret vreo 30%. Daca e prea mult, reveniti pe parcurs la -20%, -15%, -10."

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahah

hai rapid, n-ati auzit ce v-a recomandat???? aahahahahahahahahhaha

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   Reply With Quote sendpm.gif