Am sa iau legatura cu cateva persoane ce lucreaza in marketing si publicitate legat de teoria sloganului, ma intreb daca ar fi competente pt asa ceva, sincer, nu cred.

Nu e deloc usor cu sloganul CineMagiei, repet pt ultima data: site-ul si-a creat deja un nume, are notorietate, e un brand, un MEME - adica atunci cand zici CineMagia, ceea ce-ti vine in minte se identifica cu filmul, cu tot ce are serviciul in viziune, etc.
Adaug ca designul este, PERFECT. Aproape ca nu se putea mai bine.
Nu stiu daca e nevoie de slogan, d eun marketing DA, sau o publicitate agresiva. Eu recomand sa mariti tirajul revistei CineMagia, si scadeti din pret vreo 30%. Daca e prea mult, reveniti pe parcurs la -20%, -15%, -10.
Cateva linkuri cu site-ul pe mai multe site-uri cunoscute n-ar strica, iar acele site-uri la randul lor sa aiba linkuri AICI. - Exclus concurenta! La faza asta nici n-ar mai fi nevoie de schimb de dolarei intre saituri, e un marketing de gherila, fara costuri, am citit si eu undeva, nu sunt un geniu.
E destul de greu sa gasesti slogan care sa aiba legatura cu combinatia de cuvinte: "cinema", magie" - cel putin care sa n-o indeparteze psihologic - si sa mai fie si original, si memorabil, si in conformitate cu viziunea. Cam multe criterii de indeplinit, toate astea reduc posibilitatile de a gandi sloganul dezinvolt. E nevoie de un om cu experienta.
Cred, o carte despre fabricarea sloganurilor ar fi utila, nu stiu una anume, dar despre sloganuri, nimic tangential, strict pe problema. O sa ma interesez. Pana atunci...
---