View Single Post
Old 23 Mar 2008, 08:07   #1197
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
L-am citit pe James Joyce în adolescenþã.
---
Când am fãcut ultima dat curat prin dormitor m-a apucat disperarea câte cãrþi am gãsit doar începute, ºi am fãcut ceea ce nu fac de obicei, am scos toate semnele de carte ºi am dus toate cãrþile-n bibliotecã, mã rog ºi asta n-ar fi nimic dacã nu aº fi ajuns restantã la bibliotectã lunã de lunã de vreo jumãteate de an încoace, mai nou nu au mai vrut sã-mi împrumute nimic.

---
NU ºtiu ce-mi consumã timpul, nu simt cã fac vreodatã CEVA. Aº vrea sã cred cã de vinã e Internetul, sau filmele sau umblatul meu creanga pe coclaurile þãrii. Oricum, mai am doar o lunã de abonament clicknet; ani de zile m-am abþinut sã navighez de-acasã, iar într-un an de Net nu simt cã a fost vreo secundã absolut indispensabilã. Ce pierdere de timp ºi ce consum de energie, ºi ce singurãtatea a naibii între mine ºi monitorul ãsta care-mi ocupã masa de cafea, nici mãcar nu-mi pot întinde picioarele-n voie din cauza lui ºi-a tastaturii!

---
Charles Bukovski - poezia ºi proza lui publicate de cãtre Polirom - asta am citit ultima datã.

---
M-am tot uitat la profilul meu pe acest site, ºi nu am gãsit niciun "buton" prin care sã-mi ºterg contul, asta e încã o chestie care mã seacã pe unele forumuri de pe Internet, nu mi se pare corect, fiecare ar trebui sã plece când vrea cu tot ceea ce-i aparþine.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif