Originally Posted by marx:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
N DAI SI NOUA NISTE EXEMPLE - DIN CULT RO - DIN KRE SA REZULTE K nu AM DREPTATE?? C 'TRAGEDII' A PRODUS POPORU ASTA - IN ARTE?
|
cand poporu' face "arte" se numeste arta populara, si care e plin oki-bulboci de tragedii. dar cred ca intrebarea ta era alta, dar oricare ar fi fost, e jenant ca mare 'telectual ce te lauzi care esti sa nu stii mai nimic dincolo de talpa gastii.
|
hopa! a intrat in discutie si tov marx-cel-atit-d-tacut-lately - doar dk nu e una & ac pers cu dl (tov?) coshava, ceea c ar explik multe (incl din pdv psihologic

)...
oricum, ac idei (putine & fixe), ac vehementa d nene-kre-nu-e-bagat-in-seama-&-vrea-sa-si-scoata-pirleala-p-unde-apuk :lol:
ideea k 'arta populara' e plina (cum zice acolo?!) 'oki-bulboci d tragedii' = looool... probabil k unii nu stiu c e aia tragedie. o confunda cu ritualuri & balade orale...
ps cum scriam intr-o postare anterioara, NU voi mai raspunde acestui incert personaj recent, coshava; mai intii sa invete sa vbeask cu cinva K MINE! (si sa invetze cum s scrie corect: e 'somon
fume', nu 'fumee'!

)
oricum, toata aceasta cleveteala d clak nu este cu totu sterila: va constitui materia nr-ului p kre-l fac la 'dilema' - dspr
dispretz; eu nu fac nimic gratuit, totu e parte a unui plan