�*�*�*�*�*�*�*�*�*�*Baschetzii aia roz sunt ai tipei care se intoarce cand il vede pe saracul Dan pe jos lovit de taximetristul pe care l-a infuriat cu comentarii multe si in jurul subiectului.
�*�*�*�*�*�*�*�*�*�*In esenta scurtmetrajul mi s-a parut interesat. Cu actorul principal si singular dupa parerea mea (fata si taximetristul isi au rolul asemeni tuturor celor care "cascau") nu am nimic, nu ii cunosc talentul in actorie si n-o sa ma leg de acest scurtmetraj ca sa-l caracterizez...iar in telenovele nu l-am urmarit. Plus ca nu acela ar trebuii sa fie punctul de plecare in ati forma o opinie despre un actor in general. Imi amintesc ca mai demult am vazut o emisiune cu Florin Piersic Jr. in care omul spunea ca daca i s-ar oferii un rol intr-o telenovela ar accepta (desi consider ca este un actor bun si in nici un caz de nivelul unei telenovele) iar motivul principal ar fi banii si de ce nu si o ulterioara cunoastere si deschidere spre public.
�*�*�*�*�*�*�*�*�*�*Si acum ca am vorbit si eu pe langa subiect sa revin la topic...filmul in esenta e interesant prin ideea cascatului scoasa in evidenta de Dan,scenele ce se perinda in imagini, momente de timp peste care s-a trecut dar au marcat personajul intr-un fel sau altul...partea cu autograful mi s-a parut in plus, chiar penibila...iar finalul...fata se intoarce...daca nu am gresit eu in interpretare...de asteptat oarecum.
�*�*�*�*�*�*�*�*�*�*Pentru un prim scurtmetraj prezentat pe site mi-a trezit interesul si o sa mai urmaresc si pe viitor noile aparitii. (ar fi fain sa fie si straine si poate nu doar scurtmetraje...desi cred ca cer prea mult